Zorgvuldig verpakkingsbeleid ROBSON®

VerpakkingsbeleidOns milieubeleid richt zich uiteraard ook op verantwoorde verpakkingen van onze producten. Een voorbeeld van ons verpakkingsbeleid is de bag-in-box verpakkingsmateriaal van SafePack. SafePack maakt gebruik van gerecycled karton en is eenvoudig is te scheiden in afvalverwerking. Efficiënt en milieuvriendelijk.

Efficiënt doseren

Naast de gangbare schoonmaakmiddelen zijn bij ons ook zuinige Vaatwassysteem® doseersystemen verkrijgbaar om verspilling van schoonmaakmiddelen tegen te gaan. Ook een slimme doseerdop voor onze schoonmaakmiddelen zorgt ervoor dat geen druppel teveel wordt verbruikt. Daarnaast scheelt het toeleveren van deze producten in hoog geconcentreerde vorm aanzienlijk in verpakkingsafval. Zorgvuldig verpakkingsbeleid met het oog op een gezonde toekomst.

Breed assortiment

Het Robson assortiment is bijzonder breed en richt zich op bijna alle schoonmaaktoepassingen. Met onder meer sanitairreinigers, interieurreinigers, desinfecteermiddelen, kalkverwijderaars, luchtverfrissers, vloeronderhouds- en reinigingsmiddelen, tapijtreinigers, producten voor de grootkeukenreiniging en handhygiëneproducten.