Professionele vaatwasmiddelen

Professioneel vaatwassen gaat effectiever met Vaatwassysteem®. Voor u, als beheerder van een professionele grootkeuken, is het van belang dat u snel en efficiënt een kwalitatief hoogstaande schone vaat kunt aanleveren. Vaatwassysteem® biedt u meer, namelijk ook veiligheid en duurzaamheid.

Eenvoudig herkennen vaatwasmiddelen

De veiligheid van de producten uit zich bijvoorbeeld in het kleurherkenningssysteem, waarmee u gemakkelijk kunt zien welk product waar moet worden aangekoppeld. Zo hebben alle vaatwasmiddelen een rode verpakking, alle spoelglansmiddelen een blauwe verpakking en de stripper heeft een grijze verpakking. Hierdoor verloopt de aansluiting van Vaatwassysteem® producten altijd veilig en goed.

Duurzaamheid in de praktijk

Wij vinden aandacht voor een milieuvriendelijke bedrijfsvoering belangrijk, ook als het om vaatwasmiddelen gaat. Om die reden is er nagedacht over onze duurzame verpakkingen. Al onze vaatwasproducten zijn verkrijgbaar in een bag-in-box verpakking, gemaakt van 100% gerecycled materiaal aan de buitenkant en 80% minder kunststof materiaal aan de binnenkant in vergelijking met een normale 25 liter can. Voor meer duurzame voorbeelden kijkt u op onze milieupagina.

Veiligheid en service

Robson Vaatwassysteem® vaatwasmiddelen staat garant voor een schone en veilige vaat. U kunt onze producten gebruiken bij alle waterhardheden. Ons kleurherkenningssysteem helpt u snel het juiste product te vinden en fouten te voorkomen. De snelsluitingen helpen ongelukjes te voorkomen. Om een goede, veilige en droge opslag te bevorderen kunt u ook opslagmaterialen bij ons bestellen, vraag er naar bij onze adviseurs. Zij kunnen u ook helpen de juiste producten voor uw vaatwasmachines te kiezen.