HACCP regelgeving en hygiëneplannen

Vaatwassysteem® houdt zich ook bezig met het maken van hygiëneplannen om ervoor te zorgen dat uw vaatwasser optimaal schoon blijft. Het schoonhouden van een vaatwasmachine is niet altijd een gemakkelijke opgave.

Wilt u als bedrijf conform de HACCP regelgeving ofwel de hygiëne code werken, dan dient u een aantal bewuste keuzes te maken in uw hygiëneplan. Niet alleen de juiste machines, maar ook de juiste procedures en veiligheidsmaatregelen zijn hierbij van belang. Onze adviseurs hebben veel ervaring met professionele vaatwassers. Ze zijn getraind om mogelijke HACCP risico’s te herkennen en hiervoor oplossingen aan te dragen. Wilt u een vrijblijvend advies ontvangen, neem gerust contact met ons op.

HACCP en het kleurherkenningssysteem

Onze ambitie om te werken volgens de HACCP regelgeving komt tot uiting in ons inventieve kleurherkenningssysteem. Vanwege de diverse kleuren van onze producten wordt het risico op verspilling en onveilige situaties drastisch verminderd. Om die reden sluit dit systeem ook perfect aan bij de HACCP hygiëne code.

Investeer in kennis voor een optimale levensduur

Een goed apparaat heeft weinig waarde meer als er niet deskundig mee wordt omgegaan. Gebrek aan kennis over uw vaatwasmachine, de vaatwasmiddelen en doseersystemen verkort de levensduur van uw investering en zal de kosten van het gebruik verhogen. Wanneer u kiest voor de producten van Vaatwassysteem® trainen wij uw personeel hoe zij efficiënt en optimaal gebruik kunnen maken van onze producten. Op deze manier zal ook uw vaatwasser optimaal renderen.