Arbowet- en regelgeving

Uw werknemers zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van uw bedrijf, dus u wilt dat uw werknemers veilig en gezond kunnen werken. Om dat te kunnen garanderen is er wetgeving voor opgesteld. Vaatwassysteem® speelt in op deze wetgeving door te zorgen voor veilige verpakking en veilige sluitingen en een eenvoudig kleurherkenningssysteem. In Nederland noemen we dat de Arbowet, in België is heet het de Codex welzijn op het werk.

Kleinere verpakkingen, minder zwaar tillen

Onze geconcentreerde vaatwasmiddelen zijn verpakt in 10 liter bag-in-box dozen. In plaats van zware 25 liter cans heeft u een 10 liter verpakking. Uw voordelen, minder zwaar tillen en minder voorraadruimte en toch evenveel wasbeurten per verpakking.

Snelkoppelingen met veiligheidssluitingen

Zoals de meeste reinigingsproducten is een geconcentreerd vaatwasmiddel een corrosief product. Met de veiligheidssluitingen van Vaatwassysteem® voorkomt u dat u in aanraking komt met het product. Als u de koppeling losmaakt, sluit u direct zowel de koppeling als de verpakking. Geen geknoei of te strak vastgedraaide doppen.

Eenvoudig systeem met kleurherkenning

Ieder type product van Vaatwassysteem® heeft een eigen kleur. Een vaatwasmiddel heeft een rode verpakking met een rood etiket. Deze koppelt u aan de rode koppeling van de rode slang. Met dit eenvoudige systeem voorkomt een vervelende fouten.