VAATWASSYSTEEM

Vaatwassysteem levert u de beste professionele vaatwasmiddelen en doseersystemen voor uw professionele vaatwassers. Onze wasmiddel doseersystemen helpen u zo zuinig en milieuvriendelijk mogelijk af te wassen. Het hoog geconcentreerde vaatwasmiddel zorgt er voor dat u met een 10 liter verpakking evenveel afwasbeurten kan doen als met een 25 liter can gewoon vaatwasmiddel. Robson is partner in het samenwerkingsverband met Vaatwassysteem.

Voordelen VAATWASSYSTEEM®

Door eigen productontwikkeling, een kleurherkenningssysteem en gebruik van snelkoppelingen garandeert Vaatwassysteem® een schone en veilige vaat. Door gebruik te maken van hoog geconcentreerde vaatwasmiddelen én bag-in-box verpakkingsmateriaal (SafePack) wordt het milieu minder belast in vergelijking met traditionele verpakkingen. SafePack maakt gebruik van gerecycled karton en is eenvoudig als gescheiden afval te verwerken. Het gebruik van de speciale Vaatwassysteem doseerpomp zorgt voor een veilige en exacte dosering per wasbeurt. Bij intensief gebruik bespaart u enorm op de overdoseringen en voorkomt u ergernis door te lage dosering. Vaatwassysteem® sluit door haar werkwijze perfect aan op Arbo en HACCP regelgeving die wij als Robson zo belangrijk vinden.

De ideale partner voor uw vaatwas

Robson Vaatwassysteem doseersystemen zijn uitermate geschikt voor horecabedrijven als hotels, cateringbedrijven, restaurants en cafés. Ook in grootkeukens van bedrijfskantines, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen zijn de professionele vaatwas oplossingen van Vaatwassysteem eenvoudig te installeren en leveren ze binnen afzienbare tijd besparingen op. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over Vaatwassystemen®.