ROBSON® Professioneel

spons wereldRobson levert al ruim twintig jaar innovatieve reinigings- en hygiënesystemen. Wij leveren u moderne producten die in alle opzichten rekening houden met duurzaam ondernemen en het milieu. Wij zijn daarom bijzonder trots op onze speciale duurzame Robson Ecolijn met ecologische en biologisch afbreekbare reinigingsproducten en schoonmaakmiddelen. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan een milieuvriendelijke en schone wereld.

ROBSON® uw schoonmaak partner

Onze producten zijn geschikt voor de professionele schoonmaak in uiteenlopende branches. Denk hierbij aan onder andere de gezondheidszorg, food industrie, horecabedrijven, scholen en natuurlijk de schoonmaakindustrie zelf. Overal waar hygiëne en duurzaamheid van uiterst belang is, is Robson de geschikte schoonmaakpartner. Het resultaat van onze jarenlange inspanning mag er zijn: landelijk kiezen steeds meer partijen bewust voor ons duurzame en  groeiende assortiment schoonmaakmiddelen. De reden: onze ecologisch, economisch en sociaal verantwoord geproduceerde producten. Bovendien zijn onze schoonmaakmiddelen vriendelijk in gebruik en niet getest op dieren.

ROBSON®, schoonmaakmiddelen voor een gezonde toekomst

Aan professionele schoonmaakmiddelen worden hoge eisen gesteld. Zowel op het gebied van hygiëne als aan het zichtbare resultaat. Gelukkig wordt er steeds vaker óók aan het milieu gedacht, met het oog op een gezonde toekomst. Met onze Robson Ecolijn zijn wij verbonden aan het Europees Ecolabel. Hiermee laten we zien dat onze producten geproduceerd zijn met minder milieubelasting in vergelijking met andere vergelijkbare producten. Er wordt onder andere gelet op het gebruik van grondstoffen, energie- en watergebruik, schadelijke stoffen, verpakking en afval. Regelmatig vindt onafhankelijke controle plaats, zodat het keurmerk voor ons up-to-date blijft.

Wij steunen goede doelen

Onze maatschappelijke betrokkenheid geven we al jaren inhoud door een substantieel deel van onze winst te besteden aan goede doelen die voldoen aan het CBF- keurmerk. Zoals de Stichting Woord en Daad en Oxfam Novib die helpen de armoede te bestrijden in Afrika, Azië en Midden-Amerika.