Robson Ecolijn

Een beter milieu begint bij de Robson Ecolijn

Wij zijn bijzonder trots op onze Robson Ecolijn met alleen ecologische en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Deze speciale Ecolijn is ontstaan vanuit onze ambitie om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan een minder belaste leefomgeving. We proberen deze ambitie werkelijkheid te maken door in elke stap van het schoonmaakproces rekening te houden met het milieu. Het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen is dan ook een essentieel onderdeel in het streven naar een betere omgeving voor mens en dier. Dit geldt ook voor ons verpakkingsbeleid.

robson-producten

Robson Ecolijn biologisch afbreekbaar

Biologisch afbreekbaar betekent eenvoudig gezien dat organische stoffen worden afgebroken door de natuurlijke activiteit van levend micro-organismen. Voorbeelden van levend micro-organismen zijn bacteriën en schimmels. Doordat deze micro-organisme verschillende bestanddelen in het reinigingsmiddel langzaamaan afbreken is de kans op milieuvervuiling een stuk minder. Met onze Robson Ecolijn willen wij schoonmaakmiddelen leveren die hun steentje bijdragen aan een milieuvriendelijke en schonere wereld.

Robson Ecolijn voorzien van EU Ecolabel

Diverse producten uit de Robson Ecolijn zijn voorzien van een EU Ecolabel. Dit label is een Europees keurmerk dat staat voor een duurzamere productie en consumptie van non food producten, zoals schoonmaakmiddelen. Concreet betekent dit dat bepaalde elementen, zoals grondstoffen, energiegebruik, afvalverwerking en verpakking een lagere milieubelasting hebben in vergelijking met producten zonder het Ecolabel keurmerk. Dankzij strikte controles houden wij onze keurmerkrechten up-to-date en kunt u rekenen op onze duurzame producten.

Bekijk ons assortiment ecologische schoonmaakmiddelen

Binnen onze Robson Ecolijn schoonmaakmiddelen vallen zowel interieurreinigers, allesreinigers, vloerreinigers en sanitairreinigers. U herkent de ecologisch en biologisch afbreekbare producten aan de ‘Eco’ benaming. Neem bijvoorbeeld onze Eco San sanitairreiniger voor hygiënisch schone toiletgroepen en doucheruimtes. Vraag onze adviseurs gerust om een advies op maat.