Duurzaam schoonmaken begint met ROBSON®

Duurzaam schoonmakenRobson introduceert schoonmaakmiddelen die duurzaam, effectief en gebruiksvriendelijk zijn en bovendien mens en milieu zo veel mogelijk ontzien. Het verhaal achter onze producten is gebaseerd op steekhoudende argumenten. Alleen zo krijgt u de garantie dat wat wij beweren ook daadwerkelijk klopt. Vanuit dit principe ontwikkelden wij onze Robson productlijn en in het bijzonder onze Robson Ecolijn. Onder onze Ecolijn vallen onder andere de:

  • Robson Eco Fris Interieurreiniger
  • Robson Eco Top vloerreiniger
  • Robson Eco San sanitairreiniger

ROBSON® productlijn voor duurzaam schoonmaken

Onze productlijn is biologisch afbreekbaar en is volledig vrij van ingrediënten die voorkomen op de Risk & Safe lijst van de Europese Unie. Dit biedt voor u veel voordelen, waaronder duurzaam schoonmaken. Binnen onze lijn bieden wij ook schoonmaakmiddelen op basis van enzymen. Deze micro-organismen reinigen niet alleen beter dan traditionele middelen. Ze voorkomen ook onplezierige geuren bij bijvoorbeeld afvalcontainers en toiletten. Ideaal dus voor scholen en andere instellingen waar grote groepen van de toiletvoorzieningen gebruik maken. Aan de grondstoffen voor deze producten stellen we bijzonder strenge kwaliteitseisen om de duurzaamheid te waarborgen.

Milieuvriendelijke grondstoffen

Diverse gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in de Robson productlijn zijn biologisch afbreekbaar volgens de testmethoden uit Annex III van de Detergentenverordening (EG) 648/2004. Andere gebruikte grondstoffen hebben een lagere afbreekbaarheid van minimaal 60% in 28 dagen. Daarnaast zijn diverse producten in onze Eco productlijn verbonden aan het Europees Ecolabel.