Bedrijfsprofiel ROBSON® Professioneel

Robson professioneelRobson is in ruim 20 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend en duurzaam merk professionele schoonmaakmiddelen. Onze producten zijn geschikt voor gebouwonderhoud, vloerreiniging, sanitaire verzorging en keukenhygiëne. Wij leveren onze Robson producten aan uiteenlopende branches, zoals overheid, zorginstellingen, scholen, kantoren, industrie, horeca en schoonmaakbedrijven. Onze klanten hechten stuk voor stuk belang aan een gezonde leefomgeving en een goed schoonmaakresultaat, tegen een faire prijs. In Nederland wordt ons merk Robson door diverse distributeurs op de markt gebracht, zodat wij kunnen zorgen voor een snelle levering door het gehele land.

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit onder andere interieurreinigers, sanitairreinigers, vloerreinigers en keukenreinigers. Daarnaast hebben wij ook professionele en duurzame vaatwasmiddelen van VAATWASSYSTEEM® op voorraad. Als aanvulling beschikken wij ook nog over speciale reinigers zoals kauwgom- en graffiti verwijderaars.

Een scherpe offerte aanvragen

Vanwege lage overheadkosten en door onze jarenlange ervaring in de inkoop kunnen wij tegen een scherpe prijs leveren. Om die reden kunnen wij u altijd een interessante aanbieding doen. U kunt eenvoudig een offerte bij ons aanvragen. Wij hechten erg veel waarde aan onze hoogwaardige kwaliteit. Op verzoek kunt u van ons ook een monster toegestuurd krijgen, zodat u kunt zien dat wij een goede prijs-/kwaliteitsverhouding hanteren.

Levertijd van onze producten

Ons basisassortiment is uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen drie dagen aanleveren. Artikelen die wij niet ins ons basis assortiment hebben kunnen wij over het algemeen binnen 1 week leveren. Wij vernemen graag van u wat uw wensen zijn, zodat wij een passende oplossing kunnen geven.

Meer informatie

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u alles vertellen over ons assortiment, onze prijzen, levertijden en de mogelijkheden om monsters op te vragen.