Doseersystemen

Vaatwassysteem® ontwikkelt zelf haar vaatwasmiddelen en kiest daarbij de beste doseersystemen. Uw vaatwasser dient ten allen tijde operationeel te zijn. Daarom wilt u een effectief vaatwasmiddel en een solide doseersysteem waar u niet naar hoeft om te kijken. De Vaatwassysteem® doseersystemen zijn stevig en makkelijk in onderhoud. De doseersystemen krijgen een jaarlijks preventief onderhoud van ons eigen serviceteam om een lange levensduur te garanderen.

Doseersysteem Dubbel Doseersysteem Enkel

Leegmeldingssysteem voorkomt nare situaties

Tijdens een drukke dienst zit u niet te wachten op een leeg doseersysteem. Laat staan te ontdekken dat u door uw voorraad vaatwasmiddel heen blijkt te zijn. Het leegmeldingssysteem van onze doseersystemen voorkomt dergelijke situaties. Sterker nog, met het teller systeem kunt u zien hoeveel wassingen u reeds gehad heeft. U kunt dan snel zien wat de stand van zaken is.

Bepaal zelf uw korting

Een vloeibaar vaatwasmiddel doseersysteem is een technisch hoogwaardig product. U kunt er voor kiezen om vooraf te investeren en een doseersysteem aan te schaffen. U kiest dan ook voor een lagere prijs per bag-in-box verpakking vaatwasmiddel. Of u kiest voor de (in de markt) gebruikelijke methode waarbij de kostprijs van het systeem is verwerkt in de prijs van het reinigingsmiddel. De keuze is aan u. Wij rekenen u graag de voordeligste optie voor. Neem gerust contact met ons op en vraag één van onze adviseurs om advies.

Voor elke vaatwasser

Vaatwassysteem® heeft doseersystemen voor onder andere: ééntanksmachines, meertanksmachines en glazenspoelmachines. Onze doseersystemen zijn geschikt voor vrijwel alle vaatwasmachines zoals: Comenda, Electrolux, Fagor, Hobart, Lamber, Meiko, Metos, Rhima, SMEG, Valinn, Winterhalter etc.